top of page
ULTRASONIC PEELING
Ultrasonic peeling.jpg

Ultrasonic Peeling er en dyp peeling og rens av huden, som resulterer i en enorm fornying av hudcellene. Den gir en utrolig forfriskende og ren følelse.
 

Behandlingen gjør huden fastere og løfter den. Den kan redusere rynker, helbrede og bremse akne, lukke utvidede porer, fjerne den døde overhuden og komedoner, kan redusere arr og stimulere cellene til naturlig fornyelse ved å fremskynde dannelse av kollagen. Ultrasonic Peeling er en rensende ultralydbehandling som gir ny glød til huden, og som passer til alle hudtyper. Perfekt behandling før du skal noe spesielt, for en perfekt og frisk hud. Man kan se resultater etter første behandling, og ved gjentatte behandlinger får man et varig resultat med en synlig vakrere og yngre hud.

Høyfrekvens Ansiktsbehandling

Hoyfrekvens behandling.jpg

Brukes i kombinasjon med andre hudpleiebehandlinger.

  • Roer ned huden

  • Perfect til å bruke lokal på acne /akne og urenheter.

Ansiktskopping

Kopping 1.jpg

Ansikts-kopping dyprenser huden ved å suge til seg urenheter, sminke og smuss.

Øker sirkulasjonen og drenerer manuelt veskeansamling i ansiktet.

Ansikts-kopping har en unik anti-aging effekt da det stimulerer fibroblastcellene til å produsere kollagen og elastin ved å forsiktig dra i dem. Huden din vil få en ny glød.

Kun to minutter med koppingmassasje tilsvarer 15 minutters manuell massasje.

Behandlingen er også veldig god for poser under øynene.

Bruk med et serum eller ferske økologiske arganolje for å få en god glid på koppen. Kopping vil også doble effekten av ansiktsproduktene du tar på etterpå.

Kopping 2.jpg

Ørelys

orelys.jpg

Den behagelige varmen når ØRELYS brenner, øker blodtilstrømmingen i øret, og gir en følelse av velbehag og fysisk avslapning

bottom of page